Ειδικός Καρδιολόγος Ενηλίκων και Παίδων

Βιογραφικό

Γεώργιος Σπαής 

Ειδικός Καρδιολόγος Ενηλίκων και Παίδων

 

Γεννήθηκα στην Άρτα στις 20 Φεβρουαρίου 1971 από γονείς εκπαιδευτικούς. Σπούδασα στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστήμιου της Σόφιας από όπου αποφοίτησα τον Νοέμβριο του 1998 με βαθμό αναγόμενο στην ελληνική βαθμολογική κλίμακα που αντιστοιχεί στον αξιολογικό χαρακτηρισμό «Άριστα»

Εκπλήρωσα την Υπηρεσία Υπαίθρου στο αγροτικό ιατρείο Λουτρών Αιδηψού που υπάγεται στο κέντρο υγείας Ιστιαίας. Εν συνεχεία ασκήθηκα ως ειδικευμένος παθολόγος στην παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας. Συνέχισα ως ειδικευόμενος καρδιολόγος την άσκηση μου αρχικά στην Καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Χαλκίδας και κατόπιν ολοκλήρωσα την ειδικότητά μου στην  Καρδιολογική κλινική του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου  ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ  της Νέας Ιωνίας.

Στο διάστημα αυτό ασκήθηκα στην Κλινική Καρδιολογία, στην παρακολούθηση και αντιμετώπιση των ασθενών στην Μονάδα Εμφραγμάτων, στο εργαστήριο εμφύτευσης μόνιμων καρδιακών βηματοδοτών, στο αιμοδυναμικό εργαστήριο, στο εργαστήριο κοπώσεως, στο εργαστήριο  υπερηχοκαρδιογραφίας και στις νεότερες τεχνικές υπερηχοκαρδιογραφίας στο ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο.

Στον Ευαγγελισμό παρακολούθησα την Καρδιοχειρουργική.

Ολοκλήρωσα την εκπαίδευσή μου ως ειδικευόμενος Καρδιολόγος το 2011, ενώ απέκτησα τον τίτλο της Ειδικότητας της Καρδιολογίας την ίδια χρονιά κατόπιν εξετάσεων με την πρώτη φορά.

Ακoλούθησε εξειδίκευση στην Εντατικολογία στην μονάδα Εντατικής θεραπείας του Κωνσταντοπουλείου Νοσοκομείου, όπου προσλήφθηκα ως Ειδικός Καρδιολόγος.

Συνέχισα στο Ε.Σ.Υ ως Νοσοκομειακός Ιατρός με το βαθμό του Επικ. Επιμελητή Β΄ στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Χαλκίδας για 1 έτος, ενώ με τον ίδιο βαθμό προσλήφθηκα στο ΤΖΑΝΕΙΟ Νοσοκομείο, όπου εκπαιδεύτηκα στο Παιδοκαρδιολογικό τμήμα και Εργαστήριο υπερήχων Συγγενών Καρδιοπαθειών, Ενηλίκων και Παιδιών έως τον Μάρτιο του 2015.

Είμαι πιστοποιημένος ALS Provider από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναζωογόνησης (ERC).

Είμαι παντρεμένος και έχω δυο παιδιά.

Αποφάσισα να συνεχίσω να υπηρετώ την επιστήμη και τον άνθρωπο από το ιδιωτικό μου πλέον ιατρείο που βρίσκεται στην Χαλκίδα.