Ειδικός Καρδιολόγος Ενηλίκων και Παίδων

Σύνδεσμοι

title_619 (1)

 

www.hcs.gr Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής εταιρίας, χρήσιμη κυρίως για συναδέλφους καρδιολόγους. Πρόσφατα έχει προστεθεί η ενότητα “Ενημέρωση Ασθενών” με πολλά ενδιαφέροντα καρδιολογικά θέματα που αφορούν την υγεία και την υγιεινή διατροφή.
www.escardio.org Η Επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρίας, χρήσιμη ωστόσο κυρίως σε Καρδιολόγους. Καταδεικνύει την Πανευρωπαϊκή δέσμευση για μείωση των καρδιαγγειακών νοσημάτων στην ήπειρό μας.
www.elikar.gr

Η ιστοσελίδα του ελληνικού ιδρύματος καρδιολογίας. Έχει χρήσιμες παραπομπές σχετικά με θέματα υγείας ιδίως στην ενότητα “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ”

kalikardia www.kalikardia.gr Μία ιστοσελίδα με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής που σχετίζονται με το καρδιαγγειακό μας σύστημα. Αφορά περισσότερο την ενημέρωση του κοινού.
galinos www.galinos.gr Γαληνός-οδηγός φαρμάκων μια ιστοσελίδα με ιατροφαρμακευτική πληροφόρηση κυρίως για τους επαγγελματίες υγείας.
 WHF  http://www.world-heart-federation.org/ Iστοσελίδα ενός παγκόσμιου-οργανισμου κινήματος με στόχο την μείωση των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Στοχεύει στην πρόληψη και δη στα παιδιά. Ωραία φιγούρα ο “υπερήρωας” superheart που μπορεί  να αποτελέσει όμορφο πρότυπο για τα παιδιά με την άσκηση και την σωστή του διατροφή.